Media

#vedete ferma aninalelor #ferma animalelor # show pro tv

O noua pacaleala marca Pro TV? Unde se filmeaza de fapt "Ferma vedetelor"

Dupa ce au fost acuzati ca, de fapt, productia "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" nu s-a filmat in jungla din Africa de Sud, ci intr-o rezervatie, departe de salbaticiile naturii, nici cei care participa la "Ferma vedetelor" n-ar fi chiar atat de "in munti" precum lasa sa se inteleaga producatorii.

Locul in care se filmeaza noul reality-show de la Pro TV este tinut secret, insa reporterii Click! sustin ca au descoperit unde e cu adevarat ferma in care vor locui timp de trei luni vedetele. Nu ar fi nicidecum "La poalele muntilor, intr-un cadru de basm, pe drumuri serpuite, peste vai si rauri", asa cum e prezentat locul, ci intr-o padure aflata la nici 20 de kilometri de Bucuresti.


Sursa foto: click.ro

E vorba despre padurea Cocani, din judetul Dambovita. Potrivit publicatiei citate, de cateva zile bune, prin localitate au aparut o multime de masini si care de transmisie, iar satenilor li s-a interzis accesul in padure. Mai mult, zona ar fi impanzita acum de camere de supraveghere si de paznici.

"Am auzit ca cica ar vrea sa asfalteze pe aici. Chiar si drumul din padure. Ar fi o chestie. Ei renoveaza acolo casa padurarului, dar nu au de niciunele. Am inteles ca vor sa vina sa inchirieze animale de la noi sa faca figuratie. Le dau cateva oi, de ce sa nu le dau?", a declarat un localnic din Cocani pentru Click!

Sursa foto: tvmania.ro

12 vedete concureaza timp de 3 luni pentru marele premiu de 50.000 de euro.

CITESTE SI:

Soc la Casa Regala. Printesa s-a iubit cu un artist celebru!

Tragedie. Unei prezentatoare TV i s-au spart silicoanele!
Naomi Campbell a luat la bataie un fotomodel



Sursa foto: click.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea