Media

#emisiune #combustibil #gpl #monteaza gpl

Monteaza GPL prima emisiune educativa pentru combustibili alternativi economici si ecologici

S-a lansat in premiera pentru Romania prima emisiune educativa dedicata domeniului auto GPL. Cea mai buna emisiune despre GPL din Romania si nu numai. Cele mai noi informatii din domeniu GPL auto, noutati ale celor mai mari producatori de instalatii GPL din lume, sfaturi si recomandari ale specialistiilor, concursuri, intr-un cuvant totul despre GPL.

Monteaza GPL este o emisiune dedicata domeniului auto GPL si are ca scop educarea si informarea populatiei in ceeea ce privesc combustibilii alternativi si in special GPL auto.

“Sunt sigur ca o emisiune on-line, care isi propune sa explice beneficiile ecologice si economice dar si tehnologice ale folosirii combustibililor alternativi precum GPL-ul, va intensifica cerintele de montaj pe autoturisme ale soferilor persoane fizice dar si ale companiilor care detin un parc auto numeros pe benzina. Deasemenea emisiunea va ajuta la cresterea consumului si realizarea targhetului impus de Uniunea Europeana, care spune ca pana in 2020, consumul de combustibili alternativi ecologici, trebuie sa reprezinte 20% din consumul total de combustibil. In Romania ca si in Italia, Germania, Olanda sau Polonia, cel mai cunoscut si mai sigur dintre combustibilii alternativi este GPL-ul avand deja o infrastructura de statii de alimentare bine dezvoltata numarand peste 4000 de statii in toata tara.” , a spus Silviu Raicea - Director Comercial AGR Autogas Group.

Emisiunea se va difuza lunar pe canalul youtoube.com, iar prima emisiune poate fi urmarita accesand link-ul: youtube.com/watch?v=13GQc8Kk60w sau direct de pe site-ul monteazagpl.ro/presa-noutati.

Va uram vizionare placuta!

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si Euro5 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea