Media

#miles in spatiu #miles #desene animate

„Miles in spatiu”, un nou serial educativ, pentru cei mici

„Miles in spatiu”, este un nou serial de desene aninate, destinat copiilor. „Miles in spatiu”, creat sa inspire interesul copiilor pentru lumea fascinanta a explorarii spatiale. Curiozitatea si descoperirea sunt teme centrale in noul serial, Miles si familia lui oferind in fiecare episod exemple de prietenie, munca in echipa, gandire critica sau incurajand celebrarea familiei.

 

Actiunea serialului porneste de la adevaruri stiintifice si spatiale unice si prezinta misiunile in spatiul cosmic ale tanarului aventurier Miles Callisto si ale familiei acestuia (mama si capitanul navei - Phoebe; tatal, inginer mecanic - Leo; sora mai mare si un geniu al tehnologiilor -Loretta; si cel mai bun prieten, robo-strutul - Merc), in incercarea lor de a stabili contacte in galaxie in numele Autoritatii de Tranzit Tomorrowland. Impreuna, eroii serialului, exploreaza noi galaxii pline de extraterestri ciudati, vehicule la fel de vechi ca spatiul si gadgeturi high-tech.

Miles este un baietel plin de entuziasm si curiozitate fata de noul sau mediu in care, impreuna cu cel mai bun prieten al lui, Merc, descopera galaxiile, isi face prieteni extraterestri si se bucura de cele mai noi gadgeturi spatiale. Fiecare episod prezinta doua povesti spuse din perspectiva lui Miles, despre viata si activitatea sa si a familiei sale in spatiul cosmic, in timp ce incheie diferite misiuni, cum ar fi repararea unor nave spatiale defecte, cartografierea unor zone necunoscute ale sistemului solar si dezvoltarea de autostrazi spatiale. Pe parcurs, personajele dau dovada de munca in echipa, rezolvarea problemelor in mod proactiv si acceptare atunci cand intalnesc diferite specii extraterestre. In aventura lor din vasta galaxie, membrii familiei Callisto depind unul de celalalt in situatiile de zi cu zi si pun mereu familia pe primul plan, astfel ca ei incheie fiecare calatorie cu o imbratisare de familie.

La crearea serialului au participat experti in spatiu, stiinta si tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society si Google, pentru ca informatiile sa fie corecte si educative.

Noul serial animat de aventuri intergalactice debuteaza sambata, 23 mai, la ora 10:55, la Disney Junior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea