Media

#lucian mandruta #emisiune # realizator tv

Lucian Mandruta revine pe micul ecran cu o emisiune atipica

Realizatorul TV Lucian Mandruta revine pe micul ecran cu noua emisiune, "Schimba vorba". Formatul pe care il propune Mandruta este unul atipic, deoarece emisiunea, care va fi difuzata pe Gandul Live, va putea fi urmarita doar cand doreste publicul.

"Va fi difuzata cand va vrea publicul, pentru ca este o emisiune online, iar in online nu mai exista ore, ci doar chef de a vedea ceva neobisnuit, smart, ne-sexy (nu am asistenta, iar cand voi avea, va fi o tocilara uratica). Dar va fi si pe canalul Gandul Live in premiera, la ora 21.00, seara. Din toamna asta, nu dau data inca, sunt superstitios", a declarat Lucian Mandruta, pentru protvmagazin.ro

Realizatorul TV a devaluit si cateva secrete in ceea ce priveste abordarea noii emisiuni.

"Vom aborda subiectele mondene in masura in care ne enerveaza, ne stau pe cap, ne irita si duc tara intr-o directie gresita. De exemplu, nu ne vom lega de apetitul Oanei Roman, pentru ca ni se pare OK sa incurajam consumul, dar in schimb vom interveni acolo unde ni se pare ca Bianca Dragusanu intra intr-un con nemeritat de umbra, daca nu cumva chiar un cilindru sau un tetraedru de umbra", a marturisit Mandruta.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea