Media

#emisiune #ionut iftimoaie #casting #jumatatea mea stie

Ionut Iftimoaie: ”Moldoveni imei, va astept la casting sambata, la Iasi!”

Sambata, 27 iulie, Ionut Iftimoaie, ajutorul lui Cove de la emisiunea “Jumatatea mea stie!”, a fost prezent in Craiova pentru castingul show-ului. Vedeta a avut parte de o sedere plina de aminitiri frumoase.

Sportivul a rememorat victoria de anul trecut, la meciul cu James Wilson, afirmand ca taria necesara pentru a invinge in competite a fost data de incurajarile celor peste 5000 de oameni, prezenti in sala.

”Am fost in Craiova anul trecut cand m-am luptat cu James Wilson si am castigat meciul. Atunci cand esti sustinut de 5000 de suflete, sentimentul este de nedescris, iti da o forta extraordinara. Normal ca atunci cand intru intr-un oras cu asa oameni primitori este imposibil sa nu imi aduc aminte de experientele frumoase pe care le-am trait”, a povestit vedeta.

Sambata, caravana “Jumatatea mea stie!” va ajunge la Iasi. “Moldovenii mei, va astept la casting sambata, la Iasi. Daca pana acum cei din Craiova au castigat doua masini din cele opt puse in joc, si in zona Moldovei nu s-a dus niciuna, nu pot sa imi doresc altceva, moldovean fiind, decat sa impartim cateva masini si in zona Moldovei, fara sa neglijam si celelalte zone ale tarii, in care am intalnit oameni dragi si locuri de nedescris”, a spus Ionut Iftimoaie.

Sambata, 3 august, incepand cu ora 11.00, pe Esplanada Palatului Culturii, Cove, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu asteapta cuplurile de moldoveni sa se inscrie la castingul pentru emsiunea “Jumatatea mea stie!”. Seara, incepand cu ora 20.00, cunoscutul interpret Matteo va sustine un concert in fata celor prezenti pe Esplanada Palatului Culturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea