Media

#Andreea Retea #andressa #inspiratia de weekend # irina fodor

"Inspiratia de weekend!" vine la PRO TV

"Inspiratia de weekend!" este o noua emisiune, marca PRO TV, perfecta pentru zilele relaxante. In cadrul emisiunii sunt prezentate idei pentru destinatii de vacanta, petrecerea timpului liber, redecorarea casei, retete, dar si informatii despre cele mai noi trenduri sau lifestyle.

Este o emisiune dinamica, ce va avea loc in fiecare duminica, incepand cu ora 11:00, pe PRO TV. Prima editie va avea loc pe 25 martie. Emisiunea va fi prezentata de Andressa (Andreea Retea), unul dintre primii bloggeri din Romania, si Irina Fodor.

In fiecare editie, Andressa si Irina vor avea invitati specialisti din diverse domenii si bloggeri cunoscuti din Romania.

"Sunt foarte incantata de acest nou inceput. Cred foarte mult in acest proiect, in primul rand pentru ca prezinta informatii utile care te pot inspira sa iti faci viata mai frumoasa. Cel mai interesant e ca totul este prezentat de specialisti care si-au castigat un nume in online datorita abilitatilor si farmecului lor. Imi face mare placere sa realizez aceasta emisiune impreuna cu prietena mea, Irina, si sunt emotionata de noua mea postura de prezentatoare.", spune Andressa.

"Sunt in punctul in care simt ca fiecare experienta traita trebuie sa imbunatateasca ceva la mine ca om: sa ma faca sa fiu mai priceputa la lucruri pe care le fac deja sau sa invat lucruri noi, netestate pana atunci. Sa imi deschida ochii si mintea. Sa ma invete sa ma adaptez, sa imi fac viata mai simpla si sa creez. Sa imi lase cadou amintiri frumoase sau sa ma invete sa construiesc altele si mai bogate. Despre asta e vorba in proiectul nostru: aducem publicului noutati si informatii din domenii de interes pentru toata lumea care te ajuta sa le faci pe toate cele de mai sus. Va fi o emisiune dinamica, plina de culoare si buna dispozitie, numai buna pentru o zi de weekend.", a completat Irina Fodor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea