Media

#incepere show #vocea romaniei #pro tv

Incepe un nou sezon "Vocea Romaniei"

Toamna vine cu schimbari in grila de programe a postului PRO TV. Fanii showlui "Vocea Romaniei" au un motiv in plus de bucurie. Incepand cu 18 septembrie incepe ce-l e-al cincilea sezon.

In aceasta vara, caravana Vocea Romaniei a cautat cele mai bune voci din tara, in cadrul preselectiilor pentru sezonul cu numarul cinci. Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat deja echipele, iar din septembrie va incepe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei!

La preselectii s-au prezentat peste 2.000 de persoane, pregatite sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor. Meniul muzical oferit de aspirantii la titlul de Vocea Romaniei a fost complet, cu melodii romanesti, hituri din repertoriul international.

Antrenorii se afla acum intr-o perioada intensiva de pregatiri si repetitii pentru etapa in care competitia vocilor se muta in ringul Vocea Romaniei. Pavel Bartos, gazda emisiunii, i-a urmarit pe antrenori, a incurajat concurentii, a fost alaturi de sustinatorii lor si a linistit spiritele de fiecare data cand lupta pentru o voce puternica a devenit mai crancena.

"Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei va fi unul incendiar! Incendiar, in primul rand din perspectiva concurentilor, care se vede ca si-au dorit sa participe si isi doresc cu ardoare sa castige acest trofeu numit Vocea Romaniei. in al doilea rand, din perspectiva antrenorilor, care sunt intr-o forma de zile mari - se vede ca si ei isi doresc foarte mult sa castige acest trofeu. in al treilea rand, din perspectiva set-up-ului, care, daca anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urca la un alt nivel. si, nu in ultimul rand, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar intr-o alta era. Acum, lasand gluma la o parte, s-a straduit si el sa fie intr-o forma de zile mari. Nu va spun despre cine este vorba, o sa va dati seama cand incepe Vocea Romaniei.", a declarat Pavel Bartos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea