Media

#pro tv #declin Pro TV #vedete Pro #Serviciul roman de comedie

Este oficial: "Serviciul roman de comedie" se va difuza la Antena 1. Ce se intampla cu emisiunile si vedetele trustului Pro

Zvonurile din ultima vreme au primit miercuri si confirmarea. Emisiunea "Serviciul Roman de Comedie" a semnat de curand cu Antena 1, potrivit paginademedia.ro.
 

Conform unor surse din cadrul Intact, emisiunea va avea acelasi nume si acelasi format pe care l-a abordat la Pro TV si va fi integrata in curand in grila de programe Antena 1.

"Serviciul Roman de Comedie" este un show creat de o parte din fostii membri ai celebrului grup de comedie Divertis, coordonat de Toni Grecu. "Divertis" a rezistat timp de sapte ani la Antena 1, iar ulterior a trecut la Pro TV.


Trustul Pro in pericol de disparitie?

 
De la inceputul acestui an, in presa circula zvonuri ca trustul Pro este in cadere libera dupa plecarea lui Adrian Sarbu, considerat "tatal Pro TV".

Surse din cadrul Pro au maturisit ca CME, compania care a preluat Pro TV, vrea sa vanda televiziunea. Cei mai interesati de aceasta tranzactie par sa fie reprezentantii RCS&RDS, care ar fi dispusi sa ofere intre 150 si 250 milioane de euro pentru achizitionarea Pro.


"Vacanta Mare", nici la Pro, nici la Antena 1


Celebra trupa Vacanta Mare a fost difuzata cateva sezoane bune la Pro TV. Membrii trupei au parasit insa televiziunea, iar acum erau in negocieri cu Antena 1. Se pare insa ca negocierile au esuat din cauza banilor.

"Mugur a negociat cateva saptamani contractul cu trustul Intract pentru emisiunea pe care trebuia sa o faca cu Radu Pietreanu. Initial s-au inteles si chiar au batut palma. Ba mai mult, au filmat o emisiune-pilot, ceva in genul "Vacanta Mare". Doar ca aici au intervenit neintelegerile... la proiect. Mugur vrea ca filmarile sa se desfasoare intr-un anumit fel si in anumite locatii... Vrea in locatii scumpe... si are si pretentii financiare mari. Nu s-au inteles, s-au oprit filmarile si probabil Mugur isi va vedea de treaba lui. E un tip cu coloana vertebrala, destept si are motive sa fie plin de el... Dupa cateva discutii a decis sa incheie colaborarea", a dezvaluit o sursa apropiata trupei, pentru wowbiz.ro.


Migrari in masa si de la Acasa TV


Iura Luncasu si Alex Cseh, "regii telenovelelor" de la Acasa TV, si-au luat si iei masuri de precautie dupa ce au auzit ca imperiul Pro incepe sa se clatine usor. Cei doi au semnat contracte banoase cu Antena 1.
Iura Luncasu va regiza un nou sezon al emisiunii "iComedy", iar Alex va lucra la mai multe productii si emisiuni, printre care si "JuniorChef".
 

Kanal D vrea cele mai bune vedete de la Pro

Nici postul de televiziune Kanal D nu s-a lasat mai prejos in ceea ce priveste ofertele banoase pentru vedetele Pro. Potrivit unor surse din cadrul postului turcesc, Kanal D ar vrea sa aduca in ograda nume emblematice de la Pro TV, precum Andreea Esca, Iulia Vantur sau Nicoleta Luciu.

Sursa foto: mondenonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea