Media

#cristian tabara #premiu Cristian Tabara # IFFEST Document Art #Exclusiv in Romania

Emisiunea "Exclusiv in Romania", premiata la IFFEST Document Art

Emisiunea TVR "Exclusiv in Romania", realizata de Cristian Tabara si Marian Gabudean, a primit premiul sectiunii „Film turistic” la Festivalul International de Film Documentar de Arta, Ecologie si Turism „Document Art”.

La editia de anul acesta, la sectiunea „Film turistic” au fost selectate 20 de productii, dintre care doar noua au intrat in finala. Episodul premiat, „Mocanita de pe Valea Vaserului”, a concurat alaturi de filme din Italia, Cehia, Polonia, Portugalia, Croatia, Emiratele Arabe.

Juriul a fost format din Dana Duma (prof. univ. dr. UNATC, membru UCIN), Calin Caliman (istoric si critic de film, membru UCIN), Calin Stanculescu (critic de film, membru UCIN), Jor Van Kline (cineast SUA), Mihai Orasanu (prof. univ. dr. UNATC, membru UCIN).

In fiecare episod "Exclusiv in Romania", Cristian Tabara calatoreste, descopera si prezinta obiective turistice, istorie, cultura, credinta, arhitectura, traditii, gastronomie, facilitati turistice si, mai ales, unicate europene si mondiale din Romania, dintre care unele sunt inca necunoscute si neexploatate turistic.

Emisiunea intalneste telespectatorul cu destinatii spectaculoase, cu povestea si istoria locului, cu facilitati locale (acces, cazare, distractii, costuri), cu trasee de incercat, specific local, gastronomie, traditii si atractii locale.

De sambata, 12 octombrie, de la ora 18.00, Cristian Tabara prezinta la TVR 1, TVR HD si online, pe TVR+, sezonul 2 "Exclusiv in Romania", despre noi obiective unice de la noi din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea