Media

#concedieri #vacanta mare #mugur mihaescu #Cristina Dochianu #concedieri Intact #GSP

Dupa PRO, se anunta vremuri tulburi in Intact: scandaluri cu plecari de vedete si concedieri

Dupa "marea migrare" a vedetelor din PRO spre Antene sau Prima TV, a venit randul trustului Intact sa fie in centrul atentiei si sa inceapa "curatenia" printre vedete si emisiuni. Pregatirea grilei de primavara a televiziunilor din trust s-a lasat cu decizii neasteptate de concediere, negocieri contractuale esuate si posturi inchise, care au creat valva printre vedetele trustului!

"Vacanta mare", cu semnul intrebarii! Mugur Mihaescu, nemultumit de bani

Una dintre achizitiile surprinzatoare de inceput de an ale trustului Intact este cuplul de showmeni Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu, care se presupuneau ca revin pe sticla Antenei cu acelasi tip de format care i-a consacrat la PRO: Vacanta Mare. Emisiunea este momentan in stand-by, dupa ce Mugur Mihaescu pare decis sa renunte la show, din cauza nemultumirilor legate de bani si pretentiilor nesatisfacute de conducere:

"Mugur a negociat cateva saptamani contractul cu trustul Intact pentru emisiunea pe care trebuia sa o faca cu Radu Pietreanu. Initial s-au inteles si chiar au batut palma. Ba mai mult, au filmat o emisiune-pilot, ceva in genul "Vacanta Mare". Doar ca aici au intervenit neintelegerile... la proiect. Mugur vrea ca filmarile sa se desfasoare intr-un anumit fel si in anumite locatii... Vrea in locatii scumpe... si are si pretentii financiare mari. Nu s-au inteles, s-au oprit filmarile si probabil Mugur isi va vedea de treaba lui. (...) Dupa cateva discutii a decis sa incheie colaborarea", potrivit declaratiilor unor surse, citate de Wiwbiz.ro.


GSP se inchide. Sexy-prezentatoarele Ani Plumb si Cristina Dochianu, date afara

Conducerea Intact a decis inchiderea postului GSP TV, din cauza audientelor scazute inregistrate de-a lungul timpului, si inlocuirea lui cu un post de muzica - ZU TV.

Pe langa toti angajatii care isi vor pierde locul de munca odata cu inchiderea postului, se numara si doua dintre prezentatoarele-vedete ale acestuia, Ani Plumb si Cristina Dochianu (actuala Fogarrasy).

"Atmosfera este apasatoare printre cei care sunt vizati de decizie. Multi dintre ei au inceput sa-si caute de lucru in alte parti, iar altii au depus cereri la Resurse Umane pentru a li se gasi un alt post in trust", a declarat o sursa pentru ziarul Ring.





Sursa foto: Mugur-mihaescu.allby.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea