Media

#emisiuni estivale #ionut iftimoaie #pepe #anda adam #roxana ionescu #andreea tonciu

Ce vedete dau startul emisiunilor estivale in 2013

Pentru ca se apropie zilele calduroase, televiziunile se pregatesc si ele pentru acest sezon. Asa ca acestea scot la inaintare cele mai in voga vedete si cele mai incitante emisiuni-concurs pentru a tine telespectatorii cu ochii atintiti asupra lor si pentru a castiga rating chiar si in perioada verii, cand publicul incepe sa renunte la activitatea de a butona telecomanda. Iata cateva dintre vedetele care vor da startul emisiunilor estivale in 2013 si care sunt acestea.

1 Pepe si Roxana Ionescu

Incepand cu 1 iulie, la Antena 1 va debuta emisiunea "Vedete la apa", un show in care numeroase vedete din showbizul autohton, precum gimnastul Marian Dragulescu sau cantareata de muzica populara Emilia Ghinescu, se vor intrece in sarituri la trambulina in piscina. Cantaretul Pepe, Roxana Ionescu, cunoscuta sub numele de "Mama Natura", si Roxana Vancea vor fi gazdele acestei incitante emisiuni, care ii va avea in rolul de jurati pe cantareata Anda Adam, actrita Rona Hartner si pe Daniel Buzdugan.

Prezenta cantaretei Anda Adam in aceasta emisiune a fost anuntata recent, dupa ce Mihaela Radulescu a refuzat pe ultima suta de metri propunerea Antenei 1.

2 Pro TV mizeaza pe "Patru nunti si o provocare"

O alta emisiune care va debuta in aceasta vara este show-ul "Patru nunti si o provocare", in cadrul caruia se pot inscrie toate tinerele care vor o nunta de poveste. Premiul cel mare pus in joc de Pro TV este o luna de miere de cinci stele. Vedetele acestei emisiuni vor fi tinerele mirese, care vor fi invitate, pe rand, sa jurizeze in secret fiecare nunta.

Acest show este un format de succes al celor de la ITV Studios Global Entertainment si a fost difuzat in SUA, Australia, Canada, Finlanda si Franta.

3 Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie

Postul TV Kanal D a luat-o cu putin inaintea celorlalte posturi TV si a lansat pe 11 mai emisiunea "Jumatatea mea stie", care ii are ca gazde pe Gabriel Coveseanu, cunoscut sub numele de Cove, pe sportivul Ionut Iftimoaie si pe Andreea Tonciu.

In cadrul acestui show, patru cupluri trebuie sa dovedeasca ca se cunosc foarte bine pentru a castiga una dintre masinile de lux puse in joc.



Sursa foto: obiectivdesuceava.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea