Media

#viata pe insula #filipine #concurenti #supravietuitorul #alimente #macare

Ce au mancat concurentii din "Supravietuitorul", in Filipine

Cei 18 concurenti din "Supravietuitorul", au ajuns in Filipine, unde se bucura de pisaje de poveste. Realitatea este insa alta. Pe cat de frumoasa poate fi insula, pe atat de grea este viata concurentilor pe insula.

Conditiile sunt de cosmar, cu temperaturi greu de suportat, completate cu o umiditate in aer de aproape 100%, cei 18 concurenti s-au mobilizat si au inceput sa-si construiasca un adapost si sa-si procure hrana.

Timp de 44 de zile, hrana a fost o problema constanta pe insulele din Filipine. Obisnuiti din Romania cu mic-dejun, pranz si cina, concurentilor nu le-a fost deloc usor sa se adapteze conditiilor foarte grele din Supravietuitorul.

Chiar daca multi dintre ei visau la ciocolata, biscuiti sau ardei umpluti, realitatea era alta pe insula: daca aveau noroc, gaseau banane sau nuci de cocos. Si, cum nu isi permiteau luxul de a astepta bananele sa se coaca, le mancau crude.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea