Media

#razvan fodor #emisiune #andreea ibacka #Casa Ibacka #Cabral Ibacka

Andreea si Cabral inaugureaza "Casa Ibacka". Afla care sunt primii oaspeti!

Andreea si Cabral Ibacka prezinta impreuna o noua emisiune, „Casa Ibacka“, care debuteaza in aceasta seara, de la ora 23.30, la Acasa TV.

"Casa Ibacka" va fi pregatita pentru oaspeti, distractie si discutii deschise despre problemele cu care se confrunta cuplurile din ziua de azi.

Amenajarea "Casei Ibacka" a fost o adevarata cursa contra cronometru, pentru ca Andreea si Cabral si-au propus sa puna totul in ordine pana la sosirea primilor invitati: Irina si Razvan Fodor.

"Am niste emotii colosale, dar parca aud o voce interioara care imi sopteste ca va fi bine. Subiectul zilei de luni - gelozia - este unul care cu siguranta arunca in aer multe familii, iar noi ne propunem sa-l dezbatem... altfel. Cu zambetul pe buze. Bine, cat vom putea face asta. Si cand nu mai merge, scoatem artileria grea: tigai, sosete murdare, spray-ul de gandaci... Oricum, prezenta nasilor nostri in platou imi da incredere. O sa va distrati, promit!", a marturisit Andreea Ibacka.

Sursa foto: pro.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea