Media

#andreea marin #emisiune Andreea Marin #Pretuieste Viata

Andreea Marin revine pe micul ecran. Iata ce secrete a divulgat despre noua sa emisiune

Din aceasta toamna, Andreea Marin va reveni pe micul ecran, la postul de televiziune care a consacrat-o, TVR. Intr-un interviu recent acordat revistei "Pro TV Magazin", Andreea Marin a facut si cateva dezvaluiri despre noua sa emisiune.

Noul show prezentat de Andreea Marin va avea o componenta social-umanitara si va fi o combinatie intre "Surprize surprize", "La Maruta", "Dansez pentru tine" si "O data-n viata".

"Va fi difuzata intr-o zi de weekend, trei ore live in care vreau sa ii molipsesc pe cei care ne privesc de pofta mea de viata, de optimismul meu si sa ii aduc cu ajutorul momentelor bine documentate ale protagonistilor emisiunii acea dorinta de schimbare de care au nevoie in propria viata.

Vom avea emotie la cote inalte, explozie de buna dispozitie, oameni frumosi si demni si, mai ales, mii de idei care sa ne ajute sa traim o viata mai frumoasa. Formatul meu se numeste «Pretuieste Viata» si este indemnul pe care il adresez in fiecare zi, de ani buni, oamenilor care ma privesc, ma asculta, sunt parte din marea mea familie. Viata are un sens daca invatam sa o pretuim si sa o inzestram zi de zi, in pofida piedicilor care apar la tot pasul", a declarat Andrea Marin.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea