Media

#amalia enache #clipa de fericire #pro tv

Amalia Enache iti aduce “Clipa de fericire”

“Clipa de fericire” este un nou format ce va debuta in aceasta toamna la PRO TV. Emisiunea prezentata de Amalia Enache prezinta povestile impresionante ale unor oameni simpli le implineste dorinte si le ofera momente de bucurie.

Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii, va aduce in fiecare editie momente de bucurie, speranta si optimism in casele telespectatorilor, ca un exemplu de solidaritate si un imbold catre clipele de fericire pe care trebuie sa le oferim celor de langa noi. Experienta Amaliei in televiziune va avea o contributie semnificativa asupra momentelor prezentate in emisiune.

„Am fost de curand la mare, ceea ce nu prea e o stire, deoarece, ca de obicei, n-am facut nimic scandalos acolo. Dar am trait ceva senzational! Am reusit sa vad iar, pentru prima data, marea, prin ochii unor copii frumosi, care altfel n-ar fi ajuns acolo, care se mirau ca nisipul este subtire si care mi-au soptit ca e cea mai fericita zi din viata lor. Si aceasta este doar una dintre clipele de fericire! Alaturi de echipa Clipa de Fericire, am strabatut tara-n lung si-n lat si ne-am indreptat catre oamenii din Romania care fac lucruri minunate, fara sa ceara nimic. Oameni cu povesti de viata impresionante, carora le oferim o clipa de fericire, pentru ca o merita. Iar publicul nostru merita o doza de optimism”, a declarat Amalia Enache.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea