Media

#concurs talente #vocea romaniei # preselectii vocea romaniei

Ai voce si vrei sa te faci remarcat? Iata ce trebuie sa faci!

Ai o voce de invidiat si ureche muzicala? De ce nu iti valorifici talentele intr-un show de renume? Te vei face cu usurinta remarcat de public si ai sansa sa iti construiesti o cariera muzicala.

 

Indiferent ca iti place sa canti rock, hip-hop, R&B, soul, pop sau muzica clasica, la Vocea Romaniei doar vocea conteaza! Au inceput deja inscrierile pentru preselectiile ce vor avea loc in Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Bucuresti.

Vocea Romaniei, emisiunea care aduce de patru sezone cele mai bune voci din tara in fata telespectatorilor, da startul preselectiilor pentru cel de-al cincilea sezon!

Formatul The Voice a castigat in 2015 premii ca: People’s Choice Awards - Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards - Favourite Talent Competition Show si Producers Guild of America - Outstanding Producer of Competition Television.

Alatura-te si tu unui fenomen mondial care a cucerit publicul din intreaga lume si acorda-ti sansa ca vocea ta sa rasune in milioane de difuzoare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea