Media

#acasa tv #telenovele #televiziune # telenovele spaniole #telenovele Romania

17 ani de surprize dedicate femeilor!

Postul de televiziune Acasa TV, implineste astazi 17 ani de la lansare. Lansat special pentru femei, Acasa TV a difuzat de-a lungul timpului unele dintre cele mai bune seriale sud-americane, dar si seriale romanesti de succes.

 

Pe langa serialele difuzate Acasa a lansat campanii sociale precum "Durerea nu este iubire" sau "Pune pret pe viata", care s-au bucurat de un real succes, strangand sute de mii de sustinatori.

Acasa este universul in care femeile gasesc libertatea sa fie ele insele, unde isi pot exprima sentimentele, trai toate emotiile, locul in care viata este cea mai frumoasa aventura. Este primul post TV romanesc care a produs si difuzat prima telenovela 100% romaneasca, "Numai iubirea", ce s-a bucurat de un real succes. Au urmat seriale romanesti produse exclusiv pentru Acasa, care au devenit lider de audienta la scurt timp de la lansare. Doua dintre cele mai iubite si urmarite productii romanesti sunt: "Inima de tigan" in 2007 – 2008, urmat de "Regina" in 2008 – 2009.

In toamna anului 2009, Acasa a continuat seria de surprize, difuzand primul serial romanesc de epoca, "Aniela", urmat de alte productii autohtone de succes care au reusit sa stranga milioane de fani.

In 17 ani de emisie, Acasa au fost difuzate peste 200 de seriale si mai mult de 10 telenovele romanesti. Pe primul loc in topul celor mai iubite seriale din toti acesti ani, se afla "Salome", urmat de productia romaneasca "Regina".

In momentul de fata, serialul turcesc "Puterea destinului" a cucerit publicul si a obtinut audiente impresionante, clasand Acasa pe primele locuri in topul preferintelor telespectatorilor, imediat dupa Pro TV.

Acasa continua sa difuzeze si anul acesta cele mai bune seriale. Printre acestea se regasesc: "La Gata", "Los Miserables", "Amor a vida", "Cosita linda" sau "Corazon Esmeralda".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea