Media

#jungla africana #sunt celebru scoate-ma de aici #africa #jungla #vedete

12 vedete celebre invata cum sa traiasca in jungla

Vedete celebre din Romania vor invata cum sa traiasca si sa se descurce in jungla din Africa de Sud. Acestea vor trece prin experiente si situatii neprevazute si vor fi puse fata in fata cu animalele salbatice.

„Sunt celebru, scoate-ma de aici!” aduce jungla din Africa de Sud in Romania! Timp de 21 de zile, de la 20:30, show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va pune 12 vedete din Romania fata in fata cu cele mai neasteptate vietati, situatii si experiente. PRO TV va transmite zilnic, de luni pana duminica, in direct din jungla africana, aventurile extreme prin care vor trece participantii. Pe telespectatori ii asteapta un show spectaculos si plin de surprize chiar din prima zi, pe 16 februarie.

Africa de Sud este pregatita pentru cele 12 vedete, care vor pleca in curand catre tabara izolata din jungla, unde vor trebui sa traiasca 21 de zile, renuntand la rutina zilnica si la stilul de viata somptuos cu care s-au obisnuit in tara. Cabral Ibacka si Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participantii, probele si le vor arata conditiile neprielnice din jungla africana.

In echipa "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" se alatura si Oana Tache! Ea va fi cea care va tine la curent publicul din Romania cu aventurile din Africa de Sud, cu specificul local, cultura si experienta ei din jungla.

"Imi place la nebunie sa calatoresc, iar inceputul lui 2015 mi-a facut o surpriza exotica si extrema deopotriva! Super show-ul de la PRO TV va fi o experienta unica atat pentru concurenti, cat si pentru echipa de productie. Sunt sigura ca limitele fiecaruia dintre noi vor fi puse la incercare si ca in asta va consta si frumusetea show-ului. Iubesc adrenalina, iar asta inseamna!", spune Oana Tache despre experienta prin care urmeaza sa treaca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea