Poze mastectomie

Iata cele mai relevante poze despre mastectomie de pe acasa.ro

Cele mai citite despre mastectomie

Iubire de poveste. Angelina si Brad Pitt, dovada ca exista relatii perfecte

Precum scenariul unui film de dragoste. Asa poate fi descrisa pe scurt relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. O iubire care a trecut dincolo de orice bariere, care a reusit sa depaseasca toate obstacolele.

Invata de la Angelina Jolie cum sa porti cu stil rochia neagra

Rochia neagra este simbolul elegantei in moda, iar Angelina Jolie stie prea bine acest lucru. Dovada stau tinutele ei de la gale sau premiere cinematografice. De aceea, jurnalistii revistei americane Elle au si poreclit-o "ingerul negru". Iata cateva dintre rochiile purtate de actrita in ultimele luni:

Marirea bustului prin injectarea de grasime

Recoltarea de celule susa din abdomen si fese permite reconstructia sanului si pentru femeile care au suferit o mastectomie. Tot mai multe femei apeleaza in ultima vreme la operatii estetice cu

Cele mai noi despre mastectomie

Cancerul de san: ce trebuie sa faci dupa ce ai primit diagnosticul?

Sanatatea este cel mai de pret dar pe care ni-l putem dori, insa, nu intotdeauna, primim vesti bune, dupa un control medical. Daca, in urma unor analize, o femeie primeste diagnosticul de cancer de san, trebuie sa fie lucida si calma.

Exista viata dupa mastectomie. Un podcast dedicat pacientelor diagnosticate cu cancer de san

Platforma Pacientul 2.0 lanseaza astazi podcastul despre viata dupa mastectomie, cu marturisirile unor femei care au trecut prin aceasta experienta.

Medicii anunta ca au fonduri de la Stat pentru reconstructia mamara dupa mastectomie

Reconstructia mamara dupa mastectomie este o operatie cu efect antidepresiv. Dupa o astfel de interventie, femeile se schimba radical, nu numai in sensul starii generale de bine, al linistii sufletesti, ci isi refac viata de cuplu, acced la pozitii superioare in viata profesionala, in cariera, lucruri care inainte li se pareau imposibile.