Masini

#automobile #vanzari #dacia #inmatriculari #skoda #renault

Vanzarile masinilor noi, in scadere in luna februarie

Numarul inmatricularilor de masini noi in luna februarie a scazut cu 11,15% fata de perioada similara a anului 2102, pana la 5.076 de unitati, potrivit datelor furnizate de Directia Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Cea mai vanduta marca de masini in luna februarie a fost Dacia, cu 766 unitati, urmata de Skoda, cu 493 unitati, Volkswagen, cu 324 autoturisme vandute, si Renault, cu 215 unitati vandute.

Cele mai rare marci inmatriculate in luna februarie 2013 au fost Lexus (6 unitati), Alfa Romeo, Bentley, Jaguar, Lancia si Smart (cate doua unitati) si Quattro (doar o unitate).

In ceea ce priveste tipul de vehicule vandute, au fost inregistrate cresteri la categoriile mopede/motociclete, autovehicule cu destinatie speciala, remorci si tractoare.

In schimb, au fost inregistrate scaderi de vanzari, in luna februarie, la autobuze si microbuze (-43,88%), semiremorci (-40,51%), autoturisme (-15,83%) si autovehicule de transport marfuri (-14,65%).

Sursa foto: gazetadedimineata.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului