Masini

#masina #masini #auto #renault #masini electrice #kangoo #oferte masini

Renault lanseaza pe piata din Romania prima masina electrica

Compania Renault va lansa pe piata din Romania autoutilitara electrica Kangoo, a anuntat recent directorul general al Grupului Renault Romania.

"Acum demaram in Romania comercializarea modelului Kangoo, o versiune de vehicul utilitar, pentru ca suntem convinsi ca este o oferta de interes pentru intreprinderi, pentru a fi utilizat pentru deplasari scurte, in oras si nu numai", a declarat Olive.

Jerome Olive a precizat ca oferta pe care o propune Renault include si un sistem de inchiriere a bateriilor, pentru a evita astfel costurile mari ce le presupune alimentarea cu carburant clasic.

"Renault este primul constructor din lume care a propus o gama de vehicule suta la suta electrice. Astazi, aceasta gama de vehicule electrice este compusa din modelele Twizy, Kangoo, Fluence si, mai nou, Zoe, un vehicul care a fost gandit inca de la inceput sa fie electric", a explicat Jerome Olive.

Preturile pentru un Renault Kangoo pornesc de la 21.080 de euro, iar statul ofera o subventie de 5.000 de euro pentru achizitionarea unui autovehicul electric.

Sursa foto: www.renault.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea