Masini

#masini #ford #vanzari masini # cea mai vanduta masina

Cel mai bine vanduta masina la nivel mondial in 2012

Cel mai bine vanduta masina in anul 2012 la nivel mondial a fost Ford Focus, aceasta fiind urmata de modelul Corolla fabricat de Toyota Motor, potrivit datelor companiei de analiza a pietei R.L. Polk&Co.

Conform datelor furnizate de R.L. Polk&Co, anul trecut au fost inmatriculate 1,02 milioane de autovehicule Ford, comparativ cu 872.770 de masini Corolla.

Pe al treilea loc in topul celor mai bine vandute masini la nivel mondial se regasesc vehiculele pickup serie F ale Ford, modelul subcompact Fiesta se afla pe pozitia a sasea, iar Chevrolet Cruze de la General Motors se situeaza pe locul opt, in fata autoturismului Civic de la Honda.

Interesul clientilor pentru autovehiculele Ford a fost starnit de directorul general al grupului, Alan Mulally, care a adus un suflu nou gamei cu mai multe vehicule eficiente in privinta consumului de carburant.

"De cand ni s-a alaturat Alan, am dat o atentie extraordinara echilibrarii portofoliului de produse. A trebuit sa reprezentam mai bine ceea ce cauta piata, si anume masinile mai mici", a declarat Erich Merkle, analist de vanzari in SUA al companiei Ford.

Sursa foto: fordlux.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului