Masini

#masini #auto #vanzari auto

Ce marci auto si-au majorat vanzarile anul acesta

Zece marci auto au inregistrat vanzari in crestere pana in luna noiembrie a acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2009, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.
In topul cu cel mai bine vandute zece lux , care fac parte din segmentul premium ca BMW, MINI si Porsche.


Cele mai bine vandute modele de masini in intervalul ianuarie-octombrie, au fost Opel Astra (188%) şi Ford Fiesta (80%), potrivit zf.ro.

Luna octombrie a fost si penultima luna din cadrul programului "Rabla" in care s-au put casa masini mai vechi de zece ani si, datorita acestui fapt, aproape 20 de marci auto au inregistrat o apreciere a vanzarilor.

Opel
si Seat au marcat chiar un avans de trei cifre , valori nemaiintalnite de peste trei ani.

Pe de alta parte, marci precum Saab, Jaguar sau Lada nu au reusit sa vanda in luna octombrie nicio masina pe piata locala, in timp ce Lexus, Alfa Romeo, Dodge , Jeep si Chrysler au avut vanzari de ordinul unitatilor.

Potrivit dealerilor auto, evolutia vanzarilor de masini va continua in forms de "W" si in lunile urmatoare.

Ministerul Mediului a prelungit valabilitatea tichetelor "Rabla" 2010 de la 23 noiembrie pana pe 31 ianuarie 2011, in conditiile in care in prezent inca se tranzacţioneaza peste 30.000 de vouchere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea