Poze marijuana medicala

Iata cele mai relevante poze despre marijuana medicala de pe acasa.ro

Cele mai citite despre marijuana medicala

Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!

Ai auzit de foarte multe replica: „ma ingras repede pentru ca retin apa in corp”.

Regim de slabire pe principii sanatoase

Scaderea rapida in greutate (cura de slabire) nu reprezinta o metoda serioasa si sanatoasa, si este urmata aproape totdeauna de crestere in greutate, deseori mai mare decat cea de pornire!! De aceea este preferabil un regim alimentar de slabire, pe termen lung, daca se poate permanent, decat o cura

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Cele mai noi despre marijuana medicala

Ce trebuie sa stii despre hernia inghinala?

Hernia este caracterizata prin patrunderea unui tesut din zona lui specifica intr-o alta zona, folosind o deschizatura in peretele muscular [1].

Cancerul pulmonar ar putea fi depistat din vreme daca oamenii ar cunoaste simptomele si nu le-ar fi teama de diagnostic

Cancerul pulmonar este cel mai frecvent tip de cancer din Romania, cauzeaza anual cele mai multe decese si cei mai multi ani de viata pierduti prin decese premature. Aceste statistici ar putea fi insa schimbate prin preventie (renuntarea la fumat) si imbunatatirea traseului pacientului, prin depistare precoce si initierea tratamentului cat mai rapid dupa diagnostic. Un cancer pulmonar depistat in stadii incipiente inseamna mai multe optiuni de tratament, mai multe sanse de supravietuire si o calitate mai buna a vietii. 

Beneficiile produselor menstruale reutilizabile. De ce sa le alegi pe acestea in locul celor clasice

Adesea avem tendinta de a ne concentra asupra partilor mai putin placute ale menstruatiei si uitam sa avem grija de corpurile noastre care lucreaza din greu. Ca femei si mame, de multe ori suntem prea ocupate sa punem nevoile altora mai presus de ale noastre. Dar menstruatia poate fi un memento lunar pentru a avea mai multa grija de noi. Si una dintre cele mai bune moduri de a ne ingriji corpul este sa alegem produse de ingrijire personala mai sigure, cum ar fi produsele menstruale reutilizabile.