Cele mai citite despre margin call

10 plante de apartament cu efecte toxice

Te-ai gandit vreodata ca plantele tale de interior pot avea efecte toxice? Acestea sunt apreciate pentru calitatile lor ornamentale si de purificare a aerului, dar uneori pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea persoanelor din jur. Copiii sunt cei mai expusi la aceste pericole, precum s

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Cum sa impaturesti un tricou in 5 secunde

Impaturirea tricourilor a reprezentat de multe ori o adevarata provocare.

Cele mai noi despre margin call

De ce sa incluzi margarita in lista bauturilor de vara aceasta?

Fiind sezon estival, lumea alege sa isi petreaca timpul liber ziua sau seara la o terasa, consumand un cocktail pentru a se relaxa. Unul dintre cele mai adorate cocktailuri pe timp de vara este margarita datorita gustului impresionant.

Apel deschis pentru artisti din toata lumea, in cadrul proiectului Share, Tag or Dye

Pe 22 iulie se da startul apelul deschis pentru artistii din toata lumea care isi doresc sa se alature proiectului Share, Tag or Dye, organizat de Asociatia Fotografica Allkimik.

Cristalul - un plus de eleganta si rafinament la orice masa festiva

Sticla fina reprezinta un element de baza al tuturor ocaziilor speciale, dar exista ceva in stralucirea si designul complex al cristalului taiat fin, care adauga rafinament si momentelor de zi cu zi.