Feluri principale

# retete vascar # vascar #retete reinterpretate

Vascar prezinta o reteta reinterpretata, pe placul intregii familii!

 

Mancarea este, cu siguranta, mai mult decat o necesitate. Este o adevarata bucurie, cand este pregatita dupa o reteta inspirata, cu ingredientele potrivite.

Compania Vascar propune un portofoliu extins de produse sanatoase, cu gust delicios, sub brandurile Moldova in Bucate si Vascar, excelente ca baza pentru multe mancaruri.

“Preparatele noastre sunt menite sa iti aminteasca de cele mai frumoase experiente culinare pe care le-ai trait alaturi de cei dragi. Cu o experienta de peste 37 de ani, Vascar proceseaza si comercializeaza produse ce au la baza retete autentice si gust specific romanesc, obtinute din ingrediente de calitate si condimente naturale”, spune Vlad Ciuburciu, Director General.

Va invitam sa descoperiti o reteta reinterpretata, usor de pregatit si absolut delicioasa, ce are la baza produse Moldova in Bucate, de la Vascar.

Ciolan de purcel in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 4 bucati de 250-300 g de ciolan dezosat Moldova in Bucate, brand premium Vascar;
  • 600 g ciuperci de padure;
  • o cana de supa de pasare sau de vita / 1 cub de concentrat;
  • un praz (partea alba trebuie taiata rondele, partea verde trebuie taiata fasii);
  • o ceapa;
  • un morcov;
  • jumatate de legatura de patrunjel;
  • 4-5 linguri de ulei de floarea soarelui;
  • o radacina de patrunjel;
  • 5 catei de usturoi;
  • o cana de vin alb sec;
  • o lingura de salvie;
  • 1/2 lingura rozmarin;
  • o lingurita de sare;
  • o lingurita de piper negru.

Mod de preparare:

Asezati intr-o cratita inalta bucatile de ciolan si rumeniti-le in putin ulei. Apoi, puneti-le intr-o tava calda, iar in cratita adaugati zarzavaturile tocate si sotati-le timp de 6-7 minute, timp in care amestecati constant.

Urmatorul pas este sa puneti ciupercile si usturoiul peste zarzavaturi, sa amestecati timp de inca 5-6 minute, iar apoi sa adaugati pe rand vinul si supa. Acest sos trebuie fiert pentru aproximativ 12 minute, iar dupa ce intervalul de timp a trecut, trebuie sa asezati in cratita bucatile de ciolan, salvia, rozmarinul si condimentele.

Incingeti cuptorul la 160 de grade Celsius si puneti cratita acoperita cu un capac. Lasati preparatul in cuptor pentru aproximativ o ora si jumatate. Cand bucatile de ciolan au devenit fragede, iar sosul a scazut putin, adaugati patrunjelul tocat.

Urmatorul pas este sa frigeti fasiile de praz ramase si sa le integrati intr-un piure de cartofi. Asezati preparatul peste piure si adaugati sosul de ciuperci de padure.

Produsele Moldova in bucate, de la Vascar, se gasesc in retelele de hypermarketuri Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora, din toata tara. Pofta buna!

Produsele Vascar sunt realizate cu responsabilitate

Directorul General Vlad Ciuburciu a vorbit intr-un interviu despre respectul pe care il are Vascar fata de consumatori.

"Respectam clientii si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care si-l doresc. Suntem responsabili fata de consumatori si de aceea investim in cele mai performante tehnologii de preparare a carnii. In plus, stim ca nu putem excela fara pasiune, de aceea investim in oameni motivati, care pun suflet in fiecare preparat", spune Ciuburciu (Vascar).

 FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului