Feluri principale

#preparare snitele #Catalin Scarlatescu #snitel

Trucul pentru a prepara cel mai bun snitel. Ingredientul secret pe care il foloseste Chef Catalin Scarlatescu pentru un snitel de nota 10

 

Cunoscutul chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este reteta lui speciala atunci cand pregateste snitele. El foloseste un ingredient secret pentru prepararea lor.

Ingredientele necesare pentru cel mai bun snitel:

  • Piept de pui/carne de porc/carne de vita
  • Sare
  • Piper
  • Fulgi de porumb
  • Cimbru/oregano/busuioc/rozmarin/patrunjel sau orice altceva, dupa preferinte
  • Unt

Potrivit retetei lui Catalin Scarlatescu se pun bucatile de carne intr-un bol cu unt topit. Peste ele se adauga sarea, piperul si ierburile aromatice. Ulterior bucatile de carne se dau printr-un amestec de fulgi de porumb zdrobiti.

Dupa acest proces, snitelele se pun in baie de ulei incins. Astfel ele vor fi crocante la exterior si aromate la interior.

Reteta de cartofi zdrobiti de la Catalin Scarlatescu

Catalin Scarlatescu este un cunoscut bucatar, foarte apreciat pentru preparatele sale. Iata cum pregateste el o reteta de cartofi zdrobiti, foarte gustosi. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente: cartofi fierti, sare, patrunjel, smantana si unt.

Cartofii se fierb pentru aproximativ 20 de minute, apoi se decojesc si se lasa la racit. Se zdrobesc usor (nu ca la piure), se adauga sare, unt si smantana, toate dupa gust, apoi se presara patrunjelul tocat. Se amesteca totul si se serveste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului