Tocanita de pui cu pastarnac si mustar este o modalitate gustoasa de a incorpora in alimentatie mai mult pastarnac. Cu gustul sau aromat, pastarnacul ofera multa savoare acestei tocanite cremoase si delicioase.
Ingrediente pentru tocanita de pui cu pastarnac si mustar
- 10 ml ulei de masline
- 8 pulpe de pui
- 2 cepe tocate
- 350 grame pastarnac tocat
- 300 ml supa de pui
- 20 grame mustar
- 20 grame miere
- cimbru
- patrunjel
Cum se prepara tocanita de pui cu pastarnac si mustar
Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga puiul. Lasa pe foc pana cand devine auriu. Adauga ceapa si lasa pe foc timp de 5 minute, pana se inmoaie.
Adauga in tigaie si pastarnacul si mai fierbe putin. Incorporeaza apoi si supa, mustarul si mierea. Presara pe deasupra si cimbrul si lasa pe foc pana cand da in clocot.
Acopera cu un capac si lasa pe foc timp de 30 de minute. Asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste tocanita de pui cu pastarnac si mustar
Tocanita de pui cu pastarnac si mustar se serveste cu patrunjel pe deasupra. Mai poate fi servit si cu fasole fiarta.