Feluri principale

#snitel #soia #post #culinar

Snitele de post din soia

Snitelele din soia sunt o alternativa foarte gustoasa pentru a inlocui carnea in timpul postului. Ele pot fi folosite si in meniurile vegetariene, fiind o sursa foarte importanta de proteine si substante nutritive. In plus , aceste snitele sunt foarte usor de preparat.
 

Ingrediente pentru snitelele din soia:
 

  • 6-8 bucati de soia
     
  • 1- 2 linguri de delikat de legume
     
  • 1 cana de pesmet
     
  • Ulei pentru prajit.
     

Cum se prepara snitelele de post din soia:
 

  • Pune  la fiert bucatile de soia intr -o oala cu apa si delikat. Atunci cand cumperi soia, o poti achizitiona fie in pungi, fiind precizat faptul pe punga faptul ca le poti folosi pentru snitele, fie vrac , din magazinele care vand astfel de produse.
     
  • Scoate bucatile de soia si lasa-le sa se scurga bine, pentru a fi aproape uscate cand le prajesti.
     
  • Da-le prin pesmet si prajeste-le intr-o tigaie, cu putin ulei, precum snitelele obisnuite. Insa nu uita faptul ca le poti praji si simplu, fara pesmet.
     

Cum se servesc snitelele de post din soia:
 

  • Se servesc calde, alaturi de cartofi prajiti , orez, piure sau orice garnitura de legume.
     
  • Se pot manca si reci, ca parte dintr-un sandwich de post.


Pofta buna!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului