Feluri principale

#reteta verii #Chef Sorin Bontea #eliminare pete #quesadilla #pete #ariel

Secretul lui Chef Sorin Bontea pentru rezultate impecabile: Ariel 3in1 PODS. BONUS Reteta vedeta a verii 2017

Cu totii vrem sa fim Chefi in bucataria de acasa, dar ce facem cu petele care raman in urma?

De obicei, cand incerci sa gatesti acasa ca un Chef, te alegi cu o bucatarie plina de vase si o bluza plina de pete. stim ca Chef Sorin Bontea are intotdeauna un as in maneca, asa ca l-am intrebat cum reuseste sa gateasca fara pete si sa arate intotdeauna impecabil: "Petele sunt la ordinea zilei in bucatarie, nu exista gatit fara pete, dar intr-adevar, un Chef trebuie sa arate intotdeauna impecabil. Odata cu experienta in bucatarie, am castigat si experienta in inlaturarea petelor. Aliatul meu de incredere este Ariel 3in1 PODS, detergentul capsula numarul 1 in Romania*."

 

 

Odata cu venirea sezonului cald, pietele si rafturile magazinelor se imbogatesc cu fructe si legume proaspete care asteapta sa fie preparate dupa retete care mai de care mai delicioase. Dincolo de beneficiile nutritive ale consumului de fructe si legume, acestea pot fi transformate in preparate hranitoare si usoare, perfecte pentru temperaturile ridicate din timpul verii.

Reteta vedeta a acestei veri

Numit si "fructul fericirii" , mango este un fruct exotic prea putin consumat si apreciat pentru proprietatile sale. Cu o cantitate consistenta de magneziu, consumul de mango ajuta la reducerea stresului, iar in timpul verii este perfect pentru o gustare proaspata si sanatoasa. Am vrut sa descoperim o reteta pe cat de delicioasa, pe atat de usor de pregatit, asa ca am intrebat un expert. Chef Sorin Bontea ne-a spus ca o portie de quesadilla cu branza camembert si mango este alegerea perfecta intr-o zi calduroasa.

 

 

 

Cum procedam?

Branza se amesteca cu ardeiul iute, mango taiat cuburi si coriandrul tocat mai mare, apoi se umplu foile de tortilla si se indoaie pe jumatate. intr-o tigaie de teflon se pun cateva picaturi de ulei, apoi tortilla si se intorc pe o parte si pe alta pana devin aurii. Cand branza s-a topit, preparatul poate fi servit.

Chef Sorin Bontea ne-a dezvaluit si un secret pentru acest preparat: "Aceasta reteta poate fi preparata si cu alte tipuri de branza: brie, cedar sau ementaler si poate fi servita impreuna cu salata sau mexican salsa."

 

 

 

 

Gateste fara grija in bucatarie, Ariel 3in1 PODS indeparteaza petele de la prima spalare!

Ariel 3in1 PODS este primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor. Totul intr-o singura capsula, prin tehnologia revoluţionara Fiber Science in trei pasi. Expertii P&G Fabric Care au imbinat inspiratia si expertiza in produse pentru ingrijirea parului si a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relatia consumatorilor cu hainele lor si au creat o tehnologie care a revolutionat categoria de produse pentru ingrijirea tesaturilor - Fiber Science in trei pasi: curatare, indepartarea petelor, stralucire.

*Potrivit studiului A.C. Nielsen, Ariel 3in1 PODS este cel mai vandut detergent capsula ca volum, in Romania, in perioada ianuarie-decembrie 2016.

 

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului