Saltimbocca Alla Romana este un preparat de inspiratie italiana, extrem de delicios, pregatit din ingrediente simple si aromate.
Ingrediente pentru Saltimbocca Alla Romana
4 cotlete de vitel
4 felii prosciutto
8 fruze salvie
1 lingura ulei
2 linguri unt
30 ml vin alb
120 ml supa de pui
1 lingura suc de lamaie
2 linguri faina alba
sare, piper negru
Cum se prepara Saltimbocca Alla Romana
Bate cotletele cu ajutorul ciocanelului de snitele, apoi aseaza deasupra lor feliile de prosciutto si cate doua frunze de salvie, ajutandu-te de niste scobitori.
Da cotletele prin faina, apoi pune-le la prajit in ulei incins.
Dupa ce ai prajit cotletele, scurge grasimea din tigaie, pastrand doar o lingura. Adauga untul si supa si lasa sosul sa se ingroase usor, apoi toarna zeama de lamaie si mai lasa la fiert 1 minut.
Toarna sosul peste cotletele de vitel.
Cum se serveste Saltimbocca Alla Romana
Serveste friptura calda, cu garnitura preferata.
Foto: babble.com
#retete #saltimbocca alla romana #cotlet vitel
Saltimbocca Alla Romana
Saltimbocca Alla Romana Saltimbocca Alla Romana este un preparat de inspiratie italiana, extrem de delicios, pregatit din ingrediente simple si aromate.- 2012-07-17 2012-07-17
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa