Feluri principale

# retete pui #retete sparanghel #rulouri pui # pui cu sparanghel

Rulouri de pui cu sparanghel, un preparat perfect pentru o cina in familie

Rulourile de pui cu sparanghel sunt un prepart usor, perfect pentru cina. Se pregatesc rapid si sunt absolut delicioase. Pentru un gust desavarsit serveste-le alaturi de un pahar de vin alb.

Ingrediente pentru rulourile de pui cu sparanghel

  • 1/2 cana maioneza
  • 3 linguri mustar de Dijon
  • 1 lamaie
  • 2 lingurite tarhon uscat
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • 1/2 lingurita sare
  • 16 fire de sparanghel
  • 2 bucati piept de pui dezosat si depielitat
  • 4 felii cascaval
  • 1 cana pesmet

Cum se prepara rulourile de pui cu sparanghel

Preincalzeste cuptorul la 200 grade. Unge un vas de yena cu unt.

Intr-un bol incapator amesteca maioneza cu mustarul Dijon, coaja rasa de la o lamaie, zeama de la o lamaie, tarhonul, sarea si piperul, pana obtii o compozitie omogena.

Taie partea lemnoasa a sparanghelului apoi coace-l in cuptorul cu microunde, la temperatura maxima timp de un minut, un minut si jumatate.

Taie pieptul de pui, in jumatate, iar fiecare jumatate transform-o intr-un file. Adauga in fiecare file obtinut o felie de cascaval si 4 bucati de sparanghel. Ruleaza carnea in jurul sparanghelului si aseaza rulourile in vasul de yena uns cu unt. Cu ajutorul unei pensule pentru gatit, unge rulourile cu mixul de maioneza apoi presara pesmet deasupra.

Adauga tava la cuptor si coace totul aproximativ 25 minute.

Cum se servesc rulourile de pui cu sparanghel

Serveste rulourile de pui cu sparanghel impreuna cu sosul de maioneza preparat anterior. Merge foarte bine alaturi de o garnitura de cartofi sau de orez.

Sursa foto: betterbalancedlife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului