Feluri principale

#pizza #salam #aluat #cascaval #mozzarella #retete de valentine's day

Retete de Valentine's Day: Pizza Indragostitilor

De Sfantul Valentin iti poti impresiona partenerul cu o pizza speciala in forma de inimioara . Poti folosi orice tip de carne si branza iti doresti. Preparata insa cu trei feluri de branza cremoasa, salam peperoni picant, masline si sos delicios aceasta pizza va deveni preferata ta.
 

Ingrediente pentru Pizza Indragostitilor
 

  • 400 grame aluat
  • 50 grame cascaval
  • 50 grame mozzarella
  • 60 grame sos de tomate pentru pizza
  • 20 felii de salam pepperoni
  • 2 felii de branza cheddar
  • 1 ceapa mica tocata
  • 30 de masline.

 

Cum se prepara Pizza Indragostitilor
 

Intinde aluatul pe o suprafata plana unsa cu faina. Cu ajutorul unor foarfece, taie aluatul in forma de inima. Aseaza aluatul pe o tava unsa cu ulei. Da tava la cuptor timp de 10 minute.

Intr-un bol amesteca cascavalul cu mozzarella. Aseaza feliile de branza cheddar pe aluatul copt. Unge apoi cu sosul de tomate. Aranjeaza apoi feliile de salam, ceapa, maslinele si amestecul de branza.

Da pizza la cuptor timp de 10 - 15 minute.
 

Cum se serveste Pizza Indragostitilor
 

Pizza Indragostitilor se serveste calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare