Feluri principale

#retet cartofi #retete simple #retete cina #retete rapide

Reteta rapida si delicioasa, perfecta pentru cina: cartofi cu cascaval

Vrei sa te delectezi cu o reteta savuroasa si sa uiti complet de grautatile de peste zi? Incearca aceasta reteta simpla, care iti va delecta papilele gustative.

Ingrediente pentru cartofii cu cascaval

  • 3-4 cartofi mari, dati prin razatoarea mare
  • 200g smantana
  • 200ml lapte
  • ½ ceapa tocata
  • 100g unt topit
  • 300 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Cum se prepara cartofii cu cascaval

Preincalzeste cuptorul la 180oC si unge un vas de yena cu unt.

Intr-un castron adauga cartofii rasi, smantana, laptele, untul si ceapa tocata foarte marunt. Asezoneaza totul cu sare si piper si toarna compozitia in tava. Presara deasupra cascavalul ras.

Coace totul timp de 45-55 de minute sau pana gand cartofii sunt bine facut si crusta de deasupra este crocanta si de culoare auriu-maronie.

Cum se servesc cartofii cu cascaval

Serveste cartofii cu cascaval calzi, simpli sau alaturi de o salata.

Sursa foto: ifood.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare