Jamie Oliver este unul dintre cei mai reputati bucatari din lume, iar aceasta reteta este absolut fabuloasa si aproape ca se pregateste singura!
Ingrediente pentru pulpele de pui cu rosii cherry
- 4 pulpe de pui
- sare de mare
- piper negru macinat
- 1 buchet de busuioc proaspat
- 400 g de rosii cherry rosii si galbene
- o capatana de usturoi
- 1 ardei chili rosu
- ulei de masline
- 410 g de fasole cannelini
- 300 g de cartofi noi
Cum se prepara pulpele de pui cu rosii cherry
Dupa ce ai incins cuptorul la 180 de grade, asaza pulpele de pui intr-o tava, intr-un singur strat. Asezoneaza-le cu sare si piper si adauga busuiocul tocat marunt si rosiile injumatatite. Insereaza cateii de usturoi si ardeiul chili taiat pe sub pielea pulpelor si pulverizeaza putin ulei de masline deasupra lor.
Fasolea si cartofii noi sunt optionale, asa ca poti prepara aceasta reteta si fara ele, daca preferi o alta garnitura. Daca insa decizi sa le adaugi, pune-le de la inceput in tava si lasa-le la copt alaturi de pulpe timp de o ora si jumatate.
Cum se servesc pulpele de pui cu rosii cherry
Dupa ce ai scos cateii de usturoi de sub piele, poti savura pulpele de pui cu rosii cherry alaturi de garnitura de cartofi noi si fasole sau alaturi de un piure, in cazul in care ai decis ca vrei o alta garnitura.
Foto: jamieoliver.com