De 1 Decembrie ai un motiv a incerca retete noi. Carnea de porc este in sezon. Insa in loc de friptura, incearca ceva nou. Fa un sau un sandwich cu , varza, maioneza si sos de hrean.
Ingrediente pentru burger de porc
- 450 gr de porc fara grasime;
- 1/2 cana sos ;
- 2 1/2 cani si varza;
- 2 1/2 linguri smantana degresata;
- 2 1/2 linguri maioneza;
- 1 1/2 lingurite zahar;
- 2 1/2 lingurite sos de hrean;
- muraturi cu marar;
- 4 chifle cu susan pentru burgeri.
Cum se prepara burgerul de porc
Taie carnea de porc pe dimensiunea chiflelor, unge-o cu sos de barbeque si pune-o la cuptor. Tine-o 15-20 de minute sau pana s-a patruns bine. Il poti face si la cuptor 15 minute.
Amesteca intr-un recipient salata de varza si morcovi cu smantana, maioneza, zaharul si sosul de hrean.
Unge feliile de paine cu sos barbeque, pune carnea, apoi compozitia de legume, apoi adauga muraturile si pune capacul. Poti folosi chifle pentru burgeri sau painici lunguiete, taiate pe lungime.
Cum se serveste burgerul de porc
Se serveste imediat.
Sursa foto: texaspete.com