Ravioli cu mazare si ceapa se prepara rapid, sunt aromati si gustosi. Se servesc calzi, cu parmezan ras si patrunjel tocat.
Ingrediente pentru ravioli cu mazare si ceapa
700 grame ravioli cu branza
20 grame unt
2 cepe tocate
300 grame mazare congelata
10 grame coaja rasa de lamaie
sare
piper.
Cum se prepara ravioli cu mazare si ceapa
Fierbe ravioli intr-o cratita cu apa clocotita si sare. Lasa pe foc timp de 15 - 20 de minute. Cand sunt gata, scurge bine si mai pastreaza jumatate de cana din zeama in care au fiert.
Incinge untul intr-o tigaie si adauga ceapa. Lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga apoi mazarea, coaja de lamaie, sare si piper. Toarna si zeama in care au fiert pastele. Lasa pe foc timp de 10 minute.
Pe un platou adauga pastele si orneaza deasupra cu amestecul de mazare.
Cum se servesc ravioli cu mazare si ceapa
Ravioli cu mazare si ceapa se servesc calzi, ca atare. Mai poti rade si putin parmezan.
- 2012-09-21 2012-09-21
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa