Feluri principale

#ceapa #mazare #paste #retete #ravioli #ravioli cu mazare

Ravioli cu mazare si ceapa

Ravioli cu mazare si ceapa se prepara rapid, sunt aromati si gustosi. Se servesc calzi, cu parmezan ras si patrunjel tocat.

Ingrediente pentru ravioli cu mazare si ceapa


700 grame ravioli cu branza
20 grame unt
2 cepe tocate
300 grame mazare congelata
10 grame coaja rasa de lamaie
sare
piper.

Cum se prepara ravioli cu mazare si ceapa

Fierbe ravioli intr-o cratita cu apa clocotita si sare. Lasa pe foc timp de 15 - 20 de minute. Cand sunt gata, scurge bine si mai pastreaza jumatate de cana din zeama in care au fiert.

Incinge untul intr-o tigaie si adauga ceapa. Lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga apoi mazarea, coaja de lamaie, sare si piper. Toarna si zeama in care au fiert pastele. Lasa pe foc timp de 10 minute.

Pe un platou adauga pastele si orneaza deasupra cu amestecul de mazare.

Cum se servesc ravioli cu mazare si ceapa

Ravioli cu mazare si ceapa se servesc calzi, ca atare. Mai poti rade si putin parmezan.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare