Feluri principale

#pui #pulpe #parmezan #pesmet #unt

Pulpe de pui coapte in crusta de parmezan

Pulpele de pui coapte in crusta de parmezan sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru mesele festive, sau pentru momentele speciale alaturi de cei dragi. Le poti servi cu diverse sosuri si garnituri.
 

Ingrediente pentru pulpe de pui copate in crusta de parmezan
 

  • 400 grame pesmet
  • 100 grame parmezan
  • 1 catele de usturoi
  • 300 grame unt topit
  • 12 pulpe de pui
  • oregano
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpele de pui coapte in crusta de parmezan
 

Intr-un bol amesteca pesmetul cu parmezan, oregano, sare si piper. Intr-o tigaie caleste usturoiul in putin unt incins. Adauga apoi si restul de unt.

Tavaleste apoi pulpele de pui in compozitia de unt, apoi in cea cu pesmet si parmezan. Aseaza pulpele de pui intr-o tava. Toarna pe deasupra restulde pesmet si unt, daca au mai ramas dupa ce ai tavalit pulpele.

Da tava la cuptor timp de o ora.
 

Cum se servesc pulpele de pui coapte in crusta de parmezan
 

Pulpele de pui coapte in crusta de parmezan se servesc fierbinti, cu diverse garnituri si sosuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului