Pulpa de miel cu condimente indiene este o surpriza placuta pentru iubitorii mancarurilor picante.
Ingrediente pentru pulpa de miel cu condimente indiene
- 500 g pulpa de miel
- 1 ceapa medie
- 2 linguri de ginger proaspat, tocat marunt (ras)
- 3 catei de usturoi, pisati
- 1 lingurita Garam masala
- 1 lingurita pudra ardei iute
- 3 cartofi dulci
- 200 ml supa legume
Cum se prepara pulpa de miel cu condimente indiene
Incalzeste o lingura de supa de pui intr-o tigaie de tip wok, apoi soteaza ceapa, usturoiul, gingerul si mielul in supa la temperatura medie pentru aproximativ 10 minute, amestecand continuu.
Adauga condimentul garam masala, amestecand bine cam jumatate de minut, apoi presara si ardeiul pudra. Adauga restul de supa peste aceste ingrediente, apoi pune si cartofii dulci (curatati si taiati cubulete).
Lasa preparatul sa fiarba la foc potrivit circa 15 minute.
Potriveste de gust cu sare si piper.
Cum se serveste pulpa de miel cu condimente indiene
Serveste pulpa aceasta fierbinte, cu coriandru verde tocat.
Sursa foto: foodwishes.blogspot.com