Feluri principale

#mancare #cuptor #feluri principale #pui #pui cu anghinare

Pui cu anghinare la cuptor

Puiul cu anginare la cuptor este un preparat savuros, gustos si foarte satios. Este usor de preparat si potrivit pentru o cina calda si aromata. Il poti servi ca atare sau cu diverse salate.

Ingrediente pentru pui cu anghinare la cuptor

400 ml supa de telina

200 grame maioneza

600 grame carne de pui gatita, taiata in cubulete

200 grame anghinare din conserva, tocata

170 grame orez

200 grame ciuperci

1 ceapa tocata

1 ardei rosu tocat

200 grame crutoane

sare

piper.

Cum se prepara puiul cu anghinare la cuptor

Intr-un bol amesteca supa cu maioneza. Adauga puiul, anginarea, orezul, crutoanele, ciupercile, ceapa si ardeiul. Amesteca totul bine. Asezoneaza cu sare si piper.

Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Pe deasupra mai presara cateva crutoane. Da tava la cuptorul incins pentru 60 - 70 de minute.

Cum se serveste puiul cu anghinare la cuptor

Puiul cu anghinare la cuptor se serveste ca atare. Il mai poti servi si cu o salata de cruditati .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare