Puiul cu anginare la cuptor este un preparat savuros, gustos si foarte satios. Este usor de preparat si potrivit pentru o cina calda si aromata. Il poti servi ca atare sau cu diverse salate.
Ingrediente pentru pui cu anghinare la cuptor
400 ml supa de telina
200 grame maioneza
600 grame carne de pui gatita, taiata in cubulete
200 grame anghinare din conserva, tocata
170 grame orez
200 grame ciuperci
1 ceapa tocata
1 ardei rosu tocat
200 grame crutoane
sare
piper.
Cum se prepara puiul cu anghinare la cuptor
Intr-un bol amesteca supa cu maioneza. Adauga puiul, anginarea, orezul, crutoanele, ciupercile, ceapa si ardeiul. Amesteca totul bine. Asezoneaza cu sare si piper.
Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Pe deasupra mai presara cateva crutoane. Da tava la cuptorul incins pentru 60 - 70 de minute.
Cum se serveste puiul cu anghinare la cuptor
Puiul cu anghinare la cuptor se serveste ca atare. Il mai poti servi si cu o salata de cruditati .