Feluri principale

#mascarpone #rosii #busuioc #ceapa #ulei de masline #piept de pui #usturoi #pui

Pui cacciatore

Puiul cacciatore este un preparat de orgine italiana, foarte consistent. Se prepara repede si este foarte gustos si aromat. Se serveste calduta, simplu, sau cu mamaliga .
 

Ingrediente pentru puiul cacciatore
 

Cum se prepara puiul cacciatore
 

Incinge cuptorul la 190 de grade. Caleste ceapa si usturoiul in putin ulei de masline. Adauga rosiile. Asezoneaza cu sare si piper.

Lasa pe foc timp de 10 - 15 minute, pana se intareste. Stinge focul si apoi adauga branza mascarpone .

Adauga si busuioc tocat.

Incinge putin ulei de masline si prajeste pieptii de pui pe ambele parti, pana devine auriu. Transfera puiul intr-o cratita termorezistenta si toarna peste el sosul. Da cratita la cuptor pentru 30 de minute.
 

Cum se serveste puiul cacciatore
 

Puiul cacciatore se serveste cu busuioc proaspat pe deasupra.

Il mai poti servi si cu mamaliga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare