- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
2. Piept de pui la gratar cu prune si nuci
Ingrediente:
- 4 bucati de piept de pui
- 2 prune mari, tocate marunt
- 1/2 cana suc de portocale
- 2 linguri ceapa rosie tocata marunt
- 1 lingura miere
- 1 1/2 lingurite coaja rasa de portocala
- 1/2 cana nuci maruntite
- 2 lingurite ulei de masline
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosii
Mod de preparare:
Pregateste garnitura: amesteca prunele, nucile, 1/4 cana de suc de portocale, ceapa, mierea si 1/2 lingurita din coaja de lamaie intr-un bol mediu.
Amesteca separat, intr-o farfurie, uleiul, sarea, fulgii de ardei, restul de suc si de coaja de portocale. Tavaleste pieptul de pui prin acest dressing si lasa-l sa stea la frigider in jur de 30 de minute in marinata.
Pune pieptul pe gratarul incins si lasa-l cam 5 minute pe fiecare parte. Serveste puiul fript cu sosul sau garnitura din nuci si prune.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina