Ingrediente piept de pui in crusta de covrigei, cu mustar si miere
- 200 g de pesmet;
- 200 g de covrigei sarati, zdrobiti;
- 125 ml de ulei;
- 125 g mustar Dijon;
- 150 g miere;
- 130 ml de apa;
- 3 linguri de otet din vin rosu;
- sare si piper dupa gust;
- 700 g de piept de pui dezosat;
- 125 g de faina.
Cum se prepara pieptul de pui in crusta de covrigei, cu mustar si miere
Toarna jumatate din dressing intr-un vas adanc, pune faina pe o farfurie mare si adauga jumatate din mixul de covrigei intr-o alta farfurie. Ia pieptul de pui si trece-l prin faina, apoi prin dressing si prin mixul de covrigei si pesmet.
Da tava la cuptor timp de 18-25 de minute si lasa sa se raceasca.
Cum se serveste pieptul de pui in crusta de covrigei, cu mustar si miere
Foto:huffingtonpost.com