Ingrediente pentru pestele copt in stil mexican
- 700g file de cod (sau alt peste marin)
- 1 cana salsa
- 1 cana branza Cheddar rasa
- 1/2 cana fulgi de porumb sfaramati
- 1 avocado
- 1/4 cana smantana
- sare
- piper
Cum se prepara pestele copt in stil mexican
Preincalzeste cuptorul la 200oC. Unge o tava incapatoare cu ulei.
Spala pestele si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust, apoi asaza-l in tava. Deasupra pestelui, toarna sosul salsa, avand grija sa-l distribui uniform pe toata suprafata acestuia. Presara apoi branza Cheddar, iar la final fulgii de porumb sfaramati.
Coace pestele timp de 15 minute, sau pana cand este bine patruns.
Cum se serveste pestele copt in stil mexican
Scoate fileurile de peste pe un platoru si serveste-le alaturi de o lingura de smantana si o felii de avocado.
Sursa foto: yummly.com