Pestele in crusta de parmezan si lamaie este un fel de mancare foarte aspectuos, pe care-l poti face cand ai musafiri la masa. Crocant, acrisor si parfumat cu plante aromatice, acest fel de mancare este unul sanatos si usor de digerat.
Ingrediente pentru peste cu parmezan si lamaie
50 gr pesmet
1 lamaie
25 gr parmezan ras
2 lingurite patrunjel tocat
4 fileuri de peste alb
50 gr unt
Cum se prepara pestele cu parmezan si lamaie
Coaja lamaii se rade si se pune deoparte. Stoarce lamaia si pastreaza sucul. Amesteca pesmetul cu coaja de lamaie, parmezanul si patrunjelul. Adauga sare si piper dupa gust.
Da pestele cu sare, incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste pestele 3 minute. Intoarce fileul si presara pe el compozitia de pesmet. Pune apoi cratita sub grillul cuptorului pentru inca 3 minute. Adauga untul in oala si sucul de lamaie. Asteapta pana cand untul se topeste si obtii un sos.
Cum se serveste pestele cu parmezan si lamaie
Pestele se serveste imediat.
Foto: cookingpanda.com
#plante aromatice #paste #retete #parmezan # paste parmezan
Peste in crusta de parmezan, lamaie si plante aromatice
Peste in crusta de parmezan, lamaie si plante aromatice Pestele in crusta de parmezan si lamaie este un fel de mancare foarte aspectuos, pe care-l poti face cand ai musafiri la masa. Crocant, acrisor si parfumat cu plante aromatice, acest fel de mancare este unul sanatos si usor de digerat.- 2012-08-03 2012-08-03
Articole din mancare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului