Feluri principale

#pesmet #peste #patrunjel #parmezan #lamaie

Peste in crusta de parmezan

 

Pestele in crusta de parmezan se prepara repede si este foarte sanatos. In combinatie cu fasolea verde reprezinta o masa consistenta si energizanta. Il poti servi si cu alte legume fierte si cu parmezan ras pe deasupra. 

 

Ingrediente pentru pestele in crusta de parmezan

 

  • 100 grame pesmet
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 100 grame parmezan ras
  • 10 grame de coaja rasa de lamaie
  • 10 ml ulei de masline
  • 800 grame peste file
  • fasole fiarta pentru servit
  • felii de lamaie pentru servit
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepra pestele in crusta de parmezan

 

Intr-un bol amesteca pesmetul cu patrunjelul , parmezanul, coaja de lamaie, sarea si piperul. Amesteca bine. Stropeste cu putin ulei de masline. 

Unge fiecare fileu de peste cu aceasta compozitie. Aseaza apoi peste pe o tava unsa cu ulei. Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute. 

 

Cum se serveste pestele in crusta de parmezan

 

Peste in crusta de parmezan se serveste cu fasole verde fiarta si felii de lamaie. Mai poti garnisi cu putin parmezan ras. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului