Feluri principale

#peste #pastrav #faina #lamaie

Pastrav prajit in faina de porumb

Daca ai un file proaspat de pastrav , incearca o reteta simpla. Fa un pastrav prajit in faina de porumb . Foloseste un sos picant si cateva felii de lamaie.

Ingrediente pentru pastrav prajit
 

  • 4 albusuri de ou
  • ¼ cana lapte degresat
  • 2 lingurite condimente peste
  • ¾ cana faina de porumb
  • 450 gr pastrav file, taiat
  • ½ lingurite sos iute de ardei iute
  • 1 lamaie, taiata
     

Cum se pregateste pastravul prajit
 

Amesteca intr-un castron albusurile de ou, laptele, condimentele si sosul. Bate bine ouale asutfel incat sa obtii o spuma. Adauga apoi faina.
Inmoaie bine pestele in compozitia de faina, pe fiecare parte, ca sa se acopere cu aceasta crusta.

Prajeste-l apoi intr-o tigaie cu ulei incins.
 

Cum se serveste pastravul prajit
 

Se serveste pe un platou, cu felii de lamaie si sos iute pe deasupra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete