Feluri principale

#paste #retete #carne de vita #paste la cuptor

Paste la cuptor

Pastele la cuptor sunt ideale pentru cinele in familie. Sunt satioase, gustoase si calde, perfecte dupa o zi obositoare.

Ingrediente pentru pastele la cuptor


400 grame paste
ulei de masline
400 grame carne tocata de vita
1 ceapa tocata
4 catei de usturoi
rozmarin
gulgi de ardei iute
500 grame sos de tomate
200 grame mozzarella rasa
200 grame ricotta
200 grame parmezan ras.

Cum se prepara pastele la cuptor

Intr-o cratita fierbe apa si adauga doua linguri de sare. Adauga pastele si lasa-le la fiert cateva minute. Cand sunt al dente, scurge bine pastele si amesteca cu ulei de masline.

Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline si adauga carnea tocata. Lasa pe foc pana isi schimba culoarea. Cand carnea este maronie, adauga si ceapa si amesteca bine. Lasa pe foc timp de 5 minute.

Adauga usturoiul, rozmarinul si fulgii de ardei iute si amesteca bine. Lsa pe foc pana totul da in clocot.

Intr-o tava adauga un strat de sos de tomate apoi adauga putin branza ricotta. Adauga apoi si pastele. Toarna restul de sos de tomate, branza ricotta si presara mozzarella si parmezanul ras. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.

Cum se servesc pastele la cuptor

Pastele la cuptor la servesc calde.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare