Pastele la cuptor sunt ideale pentru cinele in familie. Sunt satioase, gustoase si calde, perfecte dupa o zi obositoare.
Ingrediente pentru pastele la cuptor
400 grame paste
ulei de masline
400 grame carne tocata de vita
1 ceapa tocata
4 catei de usturoi
rozmarin
gulgi de ardei iute
500 grame sos de tomate
200 grame mozzarella rasa
200 grame ricotta
200 grame parmezan ras.
Cum se prepara pastele la cuptor
Intr-o cratita fierbe apa si adauga doua linguri de sare. Adauga pastele si lasa-le la fiert cateva minute. Cand sunt al dente, scurge bine pastele si amesteca cu ulei de masline.
Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline si adauga carnea tocata. Lasa pe foc pana isi schimba culoarea. Cand carnea este maronie, adauga si ceapa si amesteca bine. Lasa pe foc timp de 5 minute.
Adauga usturoiul, rozmarinul si fulgii de ardei iute si amesteca bine. Lsa pe foc pana totul da in clocot.
Intr-o tava adauga un strat de sos de tomate apoi adauga putin branza ricotta. Adauga apoi si pastele. Toarna restul de sos de tomate, branza ricotta si presara mozzarella si parmezanul ras. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se servesc pastele la cuptor
Pastele la cuptor la servesc calde.
#paste #retete #carne de vita #paste la cuptor
Paste la cuptor
Paste la cuptor Pastele la cuptor sunt ideale pentru cinele in familie. Sunt satioase, gustoase si calde, perfecte dupa o zi obositoare.- 2012-06-01 2012-06-01
Articole din mancare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului