Feluri principale

#carnati #rosii #busuioc #ceapa #branza #paste #parmezan #mozzarella #usturoi

Paste cu branza si carnati

Paste cu branza si este un preparat gustos si satios, potrivit pentru un pranz consistent. Acest fel de mancare este potrivit pentru anotimpul rece si merge bine si pentru pachetelul de serviciu.
 

Ingrediente pentru paste cu branza si carnati
 

  • 450 gr paste
  • 450 gr carnati italienesti
  • 2 catei usturoi tocati
  • 1 lingura sos de tomate
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 2 cani rosii mici, taiate
  • 1/4 cana busuioc proaspat, taiat
  • 1 cana mozzarella rasa
  • 1 cana parmezan ras.
     

Cum se prepara pastele  cu branza si carnati
 

Incalzeste cuptorul la 195 grade . Fierbele pastele si apoi scurge-le. Pune carnatii la prajit cu ceapa si usturoiul. Adauga pasta de rosii, sare, piper si rosii, apoi lasa pana da in clocot. Acopera, da focul mic si fierbe 10 minute. Amesteca ocazional.

Pune paste intr-o tava. Adauga sos de carnati, adauga branza rasa si busuiocul. Repeta straturile. Da la cuptor pentru 25 de minute.
 

Cum se servesc pastele cu branza si carnati
 

Se servesc calde.


Sursa foto: foodcollage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare