Feluri principale

#retete omleta regina elisabeta #omleta speciala #omleta reginei elisabeta #regina elisabeta a II-a #omleta cu ceapa

Omleta speciala pe care regina Elisabeta a II-a o manca la micul dejun. Contine doua ingrediente speciale, pe care nu te-ai fi gandit sa le adaugi in preparat

Regina Elisabeta a II-a a trait 96 de ani si a fost cea mai longeviva suverana britanica din istoria Marii Britanii. Aceasta a incetat din viata la data de 8 septembrie 2022. Pentru ca a avut mereu atentie la alimentatia sa, Elisabeta s-a bucurat de aproape un secol pe acest pamant. Iata care este reteta de omleta pe care o manca din cand in cand la micul dejun si atunci cand avea invitati.

Regina Elisabeta a II-a obisnuia sa manance sanatos. La micul dejun aceasta consuma cereale, iar in unele zile, cand voia sa consume mai multe proteine, consuma o omleta speciala, din trei oua.

O nutritionista britanica, pe nume Lee Holmes sustine ca a primit de la un prieten, bucatar, reteta de omleta pe care Regina Elisabeta a II-a o adora.

Cum se prepara omleta preferata de Regina Elisabeta a II-a

Reteta de omleta prederata de regina Elisabeta a II-a continea 3 oua organice, o lingura de lapte, nucsoara si coaja de lamaie.

Reteta de omleta preferata de Elisabeta a II-a continea 3 oua organice, o lingura de lapte, nucsoara si coaja de lamaie. In loc de ulei, in tigaie, bucatarul care ii prepara fostei suverane acest mic dejun punea unt.

 Potrivit nutritionistei, prietenul acesteia, bucatar, incepea prin a bate bine ouale. Adauga apoi putina sare, nucoara, lapte si coaja de lamaie si continua sa bata bine totul pana la omogenizare.

Intr-o tigaie incinsa adauga unt pe care il lasa sa se topeasca apoi turna ouale in aceasta, gatind bine omleta pe ambele parti. La final, omleta era ornata cu piper si chives.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare